Spa & Hyvinvointi

Miiliassa voit majoituksen yhteydessä varata lisäksi kokonaisvaltaisia hyvinvointipalveluita. Kauneushoitola- ja hierontapalvelut ovat käytettävissä myös ilman majoittumista. Hoitola on avoinna ympäri vuoden. Spuuli, eli suulin (lato) sisälle rakennettu yllätyksellinen spa-alue, kätkee sisäänsä perinteisen puusaunan, lämpöaltaan sekä kylmäaltaan jotka kruunaavat rentouttavan lomakokemuksen säällä kuin säällä. Spuuli on kesäaikaan majoittujien käytössä sekä sesongin ulkopuolella varattavissa yksityiskäyttöön esim tyky-päivät, polttarit, pikkujoulut tai vaikkapa yllätyssynttärit! Spuulilla järjestetään myös saunajoogaa Hilla Saarisen johdolla.

Sauna- ja kylpytilat

Spuulilta löytyy suihkut, wc:t ja pukutilat naisille ja miehille. Kymmenen hengen perinteinen puulämmitteinen sauna, kylmäallas sekä lämpöallas rentoutumiseen. Majoittujat voivat vuokrata erillisen ulkosaunan yksityiseen käyttöön 25e/2h

Hyvinvointi

Kauneuspalveluista vastaa kosmetologi Tuija ja lihashuollosta urheiluhieroja Jaska. Hoitotarjontaan kuuluu mm. kasvo-, jalka- ja käsihoidot, vyöhyketerapia, hieronnat, akupunktio, turvehoidot sekä kuppaus. Hoitoja löytyy kaikille vauvasta vaariin. Hoidoissa käytetään korkealaatuisia Frantsilan luomuyrttitilan tuotteita.

Katso hoitotarjonta