Tarjoamme majoituspalveluita kesäkaudella, tervetuloa taas ensi kesänä!

Majoitus

Villa Miilian majoitus on avannut ovensa kesällä 2022 ja tarjoaa majoittujille kokonaisvaltaisen lomakokemuksen rauhallisessa maalaismiljöössä. Huoneet on rakennettu 1800-luvun lopun pohjalaistalon yläkertaan, erilliseen pikkutupaan sekä vanhaan tallirakennukseen. Sisustuksessa on pyritty kunnioittamaan talon vanhaa tyyliä ja hyödyntämään kaikki jo olemassa oleva materiaali. Majoittujien käytössä on myös "spuuli", pieni maalaiskylpylä jossa sauna, suihkut, wc:t sekä lämpö- ja kylmäallas. Kesäkeittiö jossa ruokailutila, astiat, induktioliesi, mikro, kahvin-, ja vedenkeitin sekä kaasugrilli. Sauna on lämmin joka ilta klo 19.00-21.00. Aamiaisbuffet tarjoillaan päätuvan salissa joka aamu klo 8.30-10.00 välisenä aikana. Sisäänkirjautuminen klo 15.00- 18.00 ja uloskirjautuminen klo 8.00-12.00.

Ullakon perhehuone

4 henkilöä

Kaksi erillistä huonetta joissa toisessa leveä parisänky ja toisessa kaksi erillistä yhden hengen sänkyä. Huone sijaitsee päätuvan yläkerrassa ja lähin wc on alakerrassa. Rauhallinen ja harmooninen huone perheelle tai vaikka kahdelle pariskunnalle. Huoneeseen mahtuu vauvan matkasänky. Huoneen ulkopuolella jääkaappi joka yhteiskäytössä toisen huoneen kanssa. Huoneessa TV, ei lemmikkejä.

alk. 155€ / yö (2 hlö)

Varaa nyt

Ullakon pikkuhuone

2 henkilöä

Idyllinen pieni "pesä" joko kahdelle tai yksin matkustavalle. Huone sijaitsee päätuvan yläkerrassa. Lähin wc alakerrassa. Huoneen ulkopuolella jääkaappi joka yhteiskäytössä toisen huoneen kanssa. Huoneessa TV, ei lemmikkejä.

alk. 155€ / yö (2 hlö)

Varaa nyt

Pikkutupa

2 henkilöä

"Yö museossa", vanha pikkutupa on säilytetty alkuperäisessä kunnossa ja huokuu 1800-luvun lopun henkeä jopa alkuperäisine tapetteineen. Tupa sijaitsee aivan päätalon vieressä ja lähin WC sijaitsee päätalossa. Alakerran makuuhuoneessa on leveä parisänky sekä TV ja tuvan puolella sänky yhdelle. Tuvassa myös jääkaappi. Ullakolla 60-luvun rentoon tyyliin sisustetut kesähuoneet sopivat vaikkapa perheen nuorisolle. Ullakon perällä huone jossa 120cn leveä sänky ja toisessa huoneessa 2 kpl 90cm leveää patjaa. Ullakolle jyrkät ullakkoportaat. Lemmikit ovat tervetulleita pikkutupaan. Useamman kuin kahden hengen majoitustarpeessa ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimella.

alk. 175€ / yö (2hlö)

Varaa nyt

Tallihuone 1

2 henkilöä

Vanhan hevostallin päätyyn rakennettiin kaksi kahden hengen huonetta jaetulla WC:llä. Huoneet voi varata erikseen mutta soveltuvat mainiosti yhteiskäyttöön esim kahdelle pariskunnalle tai työmatkalaisille. Huoneessa leveä parisänky ja TV. Lemmikit sallittuja.

alk. 125€ / yö (1hlö)

Varaa nyt

Tallihuone 2

2 henkilöä

Vanhan hevostallin päätyyn rakennettiin kaksi kahden hengen huonetta jaetulla WC:llä. Huoneet voi varata erikseen mutta soveltuvat mainiosti yhteiskäyttöön esim kahdelle pariskunnalle tai työmatkalaisille. Huoneessa kaksi erillistä 90 cm leveää vuodetta ja TV. Lemmikit sallittuja.

alk. 125€ / yö (1hlö)

Varaa nyt