Hello Majoitus

Majoitus

Miilia on pikkuhiljaa kesän aikana avannut ovensa majoittujille. Rakenteilla on vielä spa tilat eli "spuuli", jonne tulee suihkutilat, WC:t sekä sauna, kylmäallas ja lämpöallas. Valmistumista odotellessa majoittujien käytössä on päätalon WC, perinteinen ulkohuusi ja peseytymistä varten lämmitämme perinteisen ulkosaunan toiveiden mukaan. Huomaathan, ettei erillistä suihkutilaa ole vielä käytössä. Kaikissa huoneissa on pimennysverhot sekä TV. Päätalon ullakolla jääkaappipakastin yhteiskäytössä. Kesäksi 2023 valmistuu keittiö majoittujien käyttöön. Aamupala tarjoillaan päätalon tuvassa kello 8.30 - 10.00 Sisäänkirjautuminen kello 15.00 - 18.00. Uloskirjautuminen kello 11.00 mennessä. Majoituksen hintaan sisältyy buffet-aamiainen sekä liinavaatteet.

Ullakon perhehuone

4 henkilöä

Kahden huoneen tila, jossa ensimmäisessä on parivuode ja oven takaa löytyy kaksi yhden hengen vuodetta. Tähän huoneeseen on mahdollista varata vauvan matkasänky. WC alakerrassa.

alk. 160€ / yö

Kysy saatavuus

Ullakon pikkuhuone

2 henkilöä

Pieni idyllinen huone kahdelle jossa parivuode. WC alakerrassa.

alk. 120€ / yö

Kysy saatavuus

Pikkutupa

3 henkilöä

Erillinen pieni tupa omalla sisäänkäynnillä, jossa makuuhuoneessa parivuode ja tuvan puolella yhdenhengen vuode. Tuvasta löytyy oma jääkaappipakastin. Pikkutupaan ovat myös lemmikit tervetulleita. Lisävuodemahdollisuus. WC eri rakennuksessa.

alk. 160€ / yö

Kysy saatavuus

Rakenteilla

(arvioitu valmistuminen kesäksi 2023)

Miiliaan valmistuu vielä kaksi kahden hengen huonetta (Tallihuoneet). Tallirakennuksessa voit myös ensi kesänä valmistaa ateriat kesäkeittiössä. Wanhan aitan yläkertaan rakennamme esimerkiksi pariskunnille sopivan tunnelmallisen Kosio-aitan. Voit seurata uusien huoneiden valmistumista meidän Instagramissa!