Majoitus

Villa Miilian majoitus on avannut ovensa kesällä 2022 ja tarjoaa majoittujille kokonaisvaltaisen lomakokemuksen rauhallisessa maalaismiljöössä. Huoneet on rakennettu 1800-luvun lopun pohjalaistalon yläkertaan sekä vanhaan tallirakennukseen. Sisustuksessa on pyritty kunnioittamaan talon vanhaa tyyliä ja hyödyntämään kaikki jo olemassa oleva materiaali. Miilian Pikkutuvassa palvelee kesäkahvila. Majoittujien käytössä on myös "spuuli", pieni maalaiskylpylä jossa sauna, suihkut, wc:t sekä lämpö- ja kylmäallas. Kesäkeittiö jossa ruokailutila, astiat, induktioliesi, mikro, kahvin-, ja vedenkeitin sekä kaasugrilli. Sauna lämmitetään majoittujille joka päivä kello 19, jonka jälkeen voi omatoimisesti jatkaa saunomista. Aamiaisbuffet tarjoillaan päätuvan salissa joka aamu klo 8.30-10.00 välisenä aikana. Sisäänkirjautuminen klo 15.00- 18.00 ja uloskirjautuminen klo 8.00-12.00.

Ullakon perhehuone

4 henkilöä

Kaksi erillistä huonetta joissa toisessa leveä parisänky ja toisessa kaksi erillistä yhden hengen sänkyä. Huone sijaitsee päätuvan yläkerrassa ja lähin wc on alakerrassa. Rauhallinen ja harmooninen huone perheelle tai vaikka kahdelle pariskunnalle. Huoneeseen mahtuu vauvan matkasänky. Huoneen ulkopuolella jääkaappi joka yhteiskäytössä toisen huoneen kanssa. Huoneessa TV, ei lemmikkejä.

alk. 155€ / yö (2 hlö)

Varaa nyt

Ullakon pikkuhuone

2 henkilöä

Idyllinen pieni "pesä" joko kahdelle tai yksin matkustavalle. Huone sijaitsee päätuvan yläkerrassa. Lähin wc alakerrassa. Huoneen ulkopuolella jääkaappi joka yhteiskäytössä toisen huoneen kanssa. Huoneessa TV, ei lemmikkejä.

alk. 155€ / yö (2 hlö)

Varaa nyt

Tallihuone 1

3 henkilöä

Vanhan hevostallin päätyyn rakennettiin kaksi kahden hengen huonetta jaetulla WC:llä. Huoneet voi varata erikseen mutta soveltuvat mainiosti yhteiskäyttöön esim kahdelle pariskunnalle tai työmatkalaisille. Huoneessa leveä parisänky, yhden hengen sänky (80cm leveä) sekä TV. Lemmikit sallittuja.

alk. 155€ / yö (2 hlö)

Varaa nyt

Tallihuone 2

2 henkilöä

Vanhan hevostallin päätyyn rakennettiin kaksi kahden hengen huonetta jaetulla WC:llä. Huoneet voi varata erikseen mutta soveltuvat mainiosti yhteiskäyttöön esim kahdelle pariskunnalle tai työmatkalaisille. Huoneessa kaksi erillistä 90 cm leveää vuodetta ja TV. Lemmikit sallittuja.

alk. 155€ / yö (2 hlö)

Varaa nyt